Kiezen voor Obergine

Samenwerken met Bart en Saartje van Obergine is kiezen voor dagverse producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke touch.

Dagverse producten

Obergine werkt uitsluitend met verse producten. In de winkel vind je daarom een beperkt aantal porties van sommige gerechten. Wil je graag een maaltijd meenemen voor een groter gezelschap, bestel dan best vooraf. Of stel een maaltijd samen met verschillende gerechten: keuze genoeg.

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Een traiteur inhuren makkelijk? Dat is duidelijk. Maar misschien een tikje duur? Dat is een misverstand. Bij Obergine hoeft een feest niet duur te zijn. Bart en Saartje helpen je om slimme keuzes te maken voor feestelijke menu’s. Bekijk alvast enkele richtprijzen van onze feestformules.

Persoonlijke touch

Obergine houdt van een persoonlijke benadering. Samen bekijken we hoe we van jouw feest een fijne belevenis kunnen maken. Voor je gasten én voor jou. Wij spelen graag flexibel in op jouw wensen en helpen je het menu samen te stellen.  Zo maken wij van jouw receptie of walking dinner je gedroomde feest. Je ziet het: jij kiest, Obergine doet de rest! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Degelijke opleiding en ervaring

Bart en Saartje kregen hun koksopleiding in hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Intussen verzorgen ze al heel wat jaren feesten aan huis. Ervaring genoeg dus om je perfect te begeleiden in de voorbereiding van al je feesten. En jij kan al je aandacht schenken aan je gasten.