• visual
  • visual

Helemaal jouw feest

Een huwelijksfeest, een gezellig etentje met vakantievrienden, de opening van je zaak. Een feest is iets héél persoonlijks. Gasten verschillen én smaken verschillen. Dat weten wij als geen ander. Daarom is geen enkel feest hetzelfde bij Obergine. Voor elk feest begeleiden wij je persoonlijk bij je keuzes. Van het menu tot het materiaal. Tot het helemaal jóuw feest is.

Jij kiest, Obergine doet de rest

Laat je je gasten genieten van je exquise, zelf uitgezochte wijnen? Kies je voor de uitstekende wijnkelder en drankenkaart van de gehuurde feestlocatie of zorgt Obergine voor de drank? Alles kan.

Partytafels, lage tafels, wijnglazen, waterglazen, borden, kopjes, schotels, een percolator, … Voor een geslaagd feest heb je heel wat materiaal nodig. Kan je lenen bij de buren? Ga je zelf materiaal huren? Prima! Handig om weten: Obergine kan je ook helpen om het geschikte materiaal te huren.

Vier je graag heel intiem? Of hou je graag alles zoveel mogelijk zelf in handen? Tover dan de heerlijkste gerechten uit je éigen oven en kookpotten. Door Obergine vooraf bereid natuurlijk. Zo hoeft een feestje helemaal niet duur te zijn.

Wij helpen je graag met de voorbereiding van je feest. En je ziet het: alles kan. Neem zeker contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Kies uit onze feestformules

Kom alvast in feeststemming en doe inspiratie op bij onze feestformules. Bij elke feestformule vind je een richtprijs per persoon.  Dat zijn prijzen zonder bediening

Neem zeker contact met ons op om jouw unieke feest te bespreken.